ALIEN WATER ANIMAL SPECIES – INTRODUCTION, CURRENT STATUS, PERSPECTIVES | przedmiot wspólny | | |
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLD | przedmiot wspólny | | |
ANTARCTIC MARINE RESOURCES | przedmiot wspólny | | |
AQUACULTURE | przedmiot wspólny | | |
AQUAPONICS | przedmiot wspólny | | |
AQUARIUM SCIENCE | przedmiot wspólny | | |
AQUATIC ECOTOXICOLOGY | przedmiot wspólny | | |
AQUATOURISM | przedmiot wspólny | | |
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTION | przedmiot wspólny | | |
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENT | przedmiot wspólny | | |
CONSERVATION GENETICS | przedmiot wspólny | | |
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLD | przedmiot wspólny | | |
DAIRY TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
DETECTION OF MISLABELED FISHERIES PRODUCTS | przedmiot wspólny | | |
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHES | przedmiot wspólny | | |
ENZYMES IN FOOD PROCESSING | przedmiot wspólny | | |
FISH BIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
FISH DISEASE AND DIAGNOSTIC | przedmiot wspólny | | |
FISH INDUSTRY BY-PRODUCTS | przedmiot wspólny | | |
FISH TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUES | przedmiot wspólny | | |
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLD | przedmiot wspólny | | |
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCES | przedmiot wspólny | | |
FOOD MICROBIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
GENERAL MICROBIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
GENETIC CONTROL OF MEAT QUALITY TRAITS | przedmiot wspólny | | |
GENETICS AND FISH SELECTION | przedmiot wspólny | | |
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTION | przedmiot wspólny | | |
HYDROCHEMISTRY | przedmiot wspólny | | |
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOOD | przedmiot wspólny | | |
HYGIENE IN FOOD INDUSTRY | przedmiot wspólny | | |
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIES | przedmiot wspólny | | |
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSIS | przedmiot wspólny | | |
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITION | przedmiot wspólny | | |
ISOLATES, CONCENTRATES AND BIOPREPARATES FROM FISH | przedmiot wspólny | | |
MATEMATICS WITH BASICS OF STATISTICS | przedmiot wspólny | | |
MEAT TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
PESTS IN FOOD INDUSTRY AND THEIR CONTROL | przedmiot wspólny | | |
PLANT TECHNOLOGY | przedmiot wspólny | | |
PROCESSING OF BY-PRODUCTS | przedmiot wspólny | | |
SELECTED TOXICOLOGY PARTS | przedmiot wspólny | | |
SEMINAR THESIS | przedmiot wspólny | | |
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGY | przedmiot wspólny | | |
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTS | przedmiot wspólny | | |
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOOD | przedmiot wspólny | | |
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROL | przedmiot wspólny | | |
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTURE | przedmiot wspólny | | |