Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)Wydział Szkoła DoktorskaWydział ArchitekturyWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i Inżynierii ŚrodowiskaWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność technologia i żywienietechnologia żywności pochodzenia wodnegoEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Plan semestru 8.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2021/2022 - wykaz specjalności: technologia i żywienie technologia żywności pochodzenia wodnego