Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)

Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 3:

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 6wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Basics of geneticsegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,030
laboratoriapraktyczne3,02,030
Fisheries managementegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,030
projektyaudytoryjne3,02,030
Fisheries resourcesegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,00,030
projektyaudytoryjne3,00,030
Toxicology in aquaculture and fisheriesegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,030
laboratoriapraktyczne3,02,030

Blok obieralny 6 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Fish conservation in Poland and in the worldegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,0303
wykładyaudytoryjne3,01,0303
2 Fisheries management and new fish catching techniquesegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,0303
wykładyaudytoryjne3,01,0303