Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S2)Wydział Administracja Centralna UczelniSzkoła DoktorskaWydział ArchitekturyWydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i Inżynierii ŚrodowiskaWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejKierunek Ichtiologia i akwakultura (S2)Mikrobiologia stosowana (S2)Mikrobiologia stosowana z uz (S2)Technologia żywności i żywienie człowieka (S2)Technologia żywności i żywienie człowieka z uz (S2)pozostałe kierunki i dyscyplinySpecjalność ocena, analiza i zarządzanie jakością żywnościtechnologia i biotechnologia żywnościtechnologia rybnażywienie człowiekaEfekty uczenia się WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówWażnePrzeglądanie planów studiów wymaga wybrania specjalnościPlany studiów w roku akademickim 2020/2021 - wykaz specjalności: ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności technologia i biotechnologia żywności technologia rybna żywienie człowieka