Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie

Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 5:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 1wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy żywienia człowiekaegzamin6,0wykładyaudytoryjne4,01,018
laboratoriapraktyczne2,01,018
Technologia gastronomicznazaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,02,027
wykładyaudytoryjne3,01,018
Technologia roślinnaegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,02,027
wykładyaudytoryjne3,01,018
Technologia rybnaegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,02,027
wykładyaudytoryjne3,01,018

Blok obieralny 1 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Język angielskiegzamin3,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,01,0304
lektoratpraktyczne3,01,5405
2 Język niemieckiegzamin3,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,01,0304
lektoratpraktyczne3,01,5405