Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (S2)
specjalność: Biotechnologia w produkcji roślinnej
Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Inżynieria enzymowa | egzamin | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 15 |
projekty | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 15 | |||
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 | |||
Nowe technologie w analizie molekularnej | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | |||
Praca dyplomowa | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 10,0 | 0 |
Prawo a wprowadzanie GMO do środowiska | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |