Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Bezpieczeństwo i ergonomia pracy | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 | 2 |
Chów i hodowla bydła | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,6 | 7 | 1 |
Chów i hodowla drobiu | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 7 | 1 |
Chów i hodowla owiec i kóz | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 7 | 1 |
Chów i hodowla trzody chlewnej | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,4 | 7 | 1 |
Chów zwierząt w gospodarstwach ekologicznych i agroturystycznych | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,2 | 20 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 1,2 | 15 | 3 |
Dobrostan zwierząt | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,4 | 8 | 1 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,4 | 7 | 1 |
Etologia zwierząt | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 | 4 |
Genetyka populacji i metody hodowlane | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,6 | 7 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
Higiena zwierząt i profilaktyka zootechniczna | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,8 | 7 | 1 |
Hodowla zachowawcza zwierząt gospodarskich | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 4 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 7 | 4 |
Metody prowadzenia hodowli zwierząt gospodarskich | zaliczenie | 7,0 | wykłady | audytoryjne | 4,0 | 1,2 | 32 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 1,2 | 30 | 3 |
Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i przetwórstwo | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 18 | 4 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 15 | 4 |
Ochrona środowiska w produkcji zwierzęcej | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,8 | 15 | 4 |
Praca magisterska | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 6,7 | 0 | 4 |
Profilaktyka chorób środowiskowych i odzwierzęcych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,8 | 18 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 7 | 3 |
Profilaktyka i patologia rozrodu | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 10 | 3 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 3 |
Pszczelnictwo | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 7 | 1 |
Rozród zwierząt | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,8 | 7 | 1 |
Seminarium magisterskie | zaliczenie | 3,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 10 | 3 |
seminaria | audytoryjne | 2,0 | 1,2 | 15 | 4 |
Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 7 | 1 |
Utrzymanie i hodowla zwierząt futerkowych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 7 | 1 |
Użytkowanie i hodowla koni | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 7 | 1 |
Zastosowanie informatyki w pracy hodowlanej | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 8 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 | 2 |
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 8 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,6 | 7 | 1 |