Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)

Plany studiów w roku akademickim 2015/2016 - semestr 1:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Dobrostan zwierząt doświadczalnych i hodowlanych w świetle prawazaliczenie1,0konwersatoriaaudytoryjne1,00,515
Dydaktyka szkoły wyższej i nowoczesne techniki kształceniaegzamin2,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,00,511
wykładyaudytoryjne1,00,511
Metody pozyskiwania i przetwarzania danych w badaniach naukowychzaliczenie1,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,01,020
Psychologiczne i aksjologiczne podstawy procesu kształcenia w szkole wyższejegzamin1,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne0,50,511
wykładyaudytoryjne0,50,56
Seminarium prowadzone przez kierownika SDzaliczenie1,0konwersatoriaaudytoryjne1,01,010