Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S2)
specjalność: ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy magisterskiejzaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariaaudytoryjne2,01,026

Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Enzymologiaegzamin2,0wykładyaudytoryjne1,00,513
laboratoriapraktyczne1,00,513
Statystyka stosowanazaliczenie1,0konwersatoriaaudytoryjne1,01,013

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych.zaliczenie1,0laboratoriapraktyczne1,01,013

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Wybrane działy z technologii żywnościegzamin3,0laboratoriapraktyczne2,01,026
wykładyaudytoryjne1,01,013
Zasady żywienia i dietetykiegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,026
laboratoriapraktyczne2,02,026
Żywieniowa promocja zdrowiaegzamin2,0wykładyaudytoryjne1,01,013
laboratoriapraktyczne1,01,013