Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S2)
specjalność: towaroznawstwo żywności

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 3:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 2wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwo i higiena pracyzaliczenie1,0wykładyaudytoryjne1,01,013
Przygotowanie pracy dyplomowejzaliczenie20,0praca dyplomowapraktyczne20,00,00

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 7wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Analiza statystyczna wyników badańzaliczenie1,0laboratoriapraktyczne1,00,013
Seminarium dyplomowezaliczenie1,0seminariapraktyczne1,01,015

Blok obieralny 2 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Podstawy psychologiizaliczenie2,0wykładyaudytoryjne2,01,0303
2 Prawa konsumenckiezaliczenie2,0wykładyaudytoryjne2,01,0303

Blok obieralny 7 - do wybrania 1 z 5 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Statek jako obiekt turystycznyegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,0203
laboratoriapraktyczne3,02,0453
2 Towaroznawstwo biocydów stosowanych w uprawach i hodowliegzamin5,0laboratoriapraktyczne3,02,0453
wykładyaudytoryjne2,01,0203
3 Turystyka w Antarktydzie i Arktyceegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,0203
laboratoriapraktyczne3,02,0453
4 Wyjazdy studyjneegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,0203
laboratoriapraktyczne3,02,0453
5 Zagospodarowanie turystyczne wódegzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,0203
laboratoriapraktyczne3,02,0453