Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: towaroznawstwo żywności

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 8:

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 16wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Seminarium dyplomowezaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,01,015
Podstawy zarządzania i marketinguzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,08
laboratoriapraktyczne2,01,016
Towaroznawstwo produktów ubocznychzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,09
laboratoriapraktyczne2,01,018

Blok obieralny 16 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Organizacja sportów wodnychzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0168
wykładyaudytoryjne2,01,0168
2 Sporty ekstremalnezaliczenie4,0wykładyaudytoryjne2,01,0168
laboratoriapraktyczne2,02,0168