Sylabus przedmiotu FOOD PROCES ENGINEERING:
Informacje podstawowe
Kierunek studiów |
Wymiana międzynarodowa |
Forma studiów |
studia stacjonarne |
Poziom |
pierwszego stopnia |
Tytuł zawodowy absolwenta |
|
Obszary studiów |
— |
Profil |
|
Moduł |
— |
Przedmiot |
FOOD PROCES ENGINEERING |
Specjalność |
przedmiot wspólny |
Jednostka prowadząca |
Zakład Inżynierii Procesowej i Maszynoznawstwa |
Nauczyciel odpowiedzialny |
Jerzy Balejko <Jerzy.Balejko@zut.edu.pl> |
Inni nauczyciele |
Jerzy Balejko <Jerzy.Balejko@zut.edu.pl> |
ECTS (planowane) |
6,0 |
ECTS (formy) |
6,0 |
Forma zaliczenia |
zaliczenie |
Język |
angielski |
Blok obieralny |
— |
Grupa obieralna |
— |
Formy dydaktyczne
Forma dydaktyczna | KOD | Semestr | Godziny | ECTS | Waga | Zaliczenie |
---|
laboratoria | L | 1 | 15 | 3,0 | 0,50 | zaliczenie |
seminaria | S | 1 | 15 | 3,0 | 0,50 | zaliczenie |
Wymagania wstępne
dla tego przedmiotu nie są określone wymagania wstępneCele przedmiotu
dla tego przedmiotu nie są określone cele przedmiotuTreści programowe z podziałem na formy zajęć
KOD | Treść programowa | Godziny |
---|
laboratoria |
---|
T-L-1 | Dynamic methods of food examination | 4 |
T-L-2 | Measurement of mechanical properties of food | 4 |
T-L-3 | Computer simulation of mechanical behaviour of foodstuffs | 3 |
T-L-4 | Artificial neural networks (ANN) as a novel structure of the information processing system.
A method of modelling and forecasting rheological features of foods | 4 |
| 15 |
---|
seminaria |
---|
T-S-1 | The kinetics of heat and mass transfer in foods thermal methods of food preservation the diffusion in food | 2 |
T-S-2 | Artificial neural networks (ANN) as a novel structure of the information processing system | 2 |
T-S-3 | Applying of the hydrodynamic stream in the technology of food | 1 |
T-S-4 | Computer simulation of mechanical behaviour of foodstuffs | 4 |
T-S-5 | Dynamic methods of food examination | 2 |
T-S-6 | Automation of food processing | 2 |
T-S-7 | Development of curing smoke generator with the fluidized bed (patented). Development of recirculating curing smoke chambers | 2 |
| 15 |
---|
Obciążenie pracą studenta - formy aktywności
KOD | Forma aktywności | Godziny |
---|
laboratoria |
---|
A-L-1 | Participation in the classroom and laboratory exercises. | 15 |
A-L-2 | Attending seminars | 15 |
A-L-3 | Stand-alone preparation for laboratory exercises | 45 |
A-L-4 | Consultations with the teacher leading the subjects | 15 |
| 90 |
---|
seminaria |
---|
A-S-1 | Participation in seminars | 15 |
A-S-2 | Stand-alone preparation for educational activities | 60 |
A-S-3 | Consultations with the teacher leading the subjects | 15 |
| 90 |
---|
Metody nauczania / narzędzia dydaktyczne
dla tego przedmiotu nie są określone metody nauczania ani narzędzia dydaktyczneSposoby oceny
dla tego przedmiotu nie są określone sposoby oceny