Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N2)
specjalność: Towaroznawstwo żywności
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Przygotowanie pracy dyplomowej | zaliczenie | 20,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 20,0 | 0,0 | 0 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Analiza statystyczna wyników badań | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 16 |