Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - lista kierunków i dyscyplin naukowych w roku akademickim 2013/2014Studia pierwszego stopniaStudia drugiego stopniaStudia trzeciego stopniaSzkoła DoktorskaStudia podyplomoweLista kierunków na studiach pierwszego stopnia:studia stacjonarneEksploatacja mórz i oceanówMikrobiologia stosowanaRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaTowaroznawstwostudia niestacjonarneMikrobiologia stosowanaRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaTowaroznawstwoLista kierunków na studiach drugiego stopnia:studia stacjonarneMikrobiologia stosowanaRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaTowaroznawstwostudia niestacjonarneRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaTowaroznawstwoLista dyscyplin naukowych na studiach trzeciego stopnia:studia stacjonarneRybactwoTechnologia żywności i żywieniastudia niestacjonarneRybactwoTechnologia żywności i żywienia