Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Rybactwo (S3)Wydział Wydział Biotechnologii i Hodowli ZwierzątWydział Budownictwa i ArchitekturyWydział EkonomicznyWydział ElektrycznyWydział InformatykiWydział Inżynierii Mechanicznej i MechatronikiWydział Kształtowania Środowiska i RolnictwaWydział Nauk o Żywności i RybactwaWydział Techniki Morskiej i TransportuWydział Technologii i Inżynierii ChemicznejDyscyplina Rybactwo (S3)Technologia żywności i żywienia (S3)pozostałe kierunki i dyscyplinyEfekty kształcenia WiedzaUmiejętnościKompetencje społecznePlany studiów Plan semestru 1.Plan semestru 2.Plan semestru 3.Plan semestru 4.Plan semestru 5.Plan semestru 6.Plan semestru 7.Plan semestru 8.Zestawienie zbiorcze planów semestralnychSylabusy Wykaz przedmiotówOpis dyscypliny:WydziałWydział Nauk o Żywności i RybactwaNazwa dyscyplinyRybactwoLiczba semestrów8Rok akademicki2014/2015Obowiązuje od2014-03-13Forma i poziom studiówstudia stacjonarne trzeciego stopniaStopnień naukowy absolwentadoktorProfilPunkty ECTS60Dziedzina nauki—Kompetencje inżynierskienie