Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - lista kierunków i dyscyplin naukowych w roku akademickim 2014/2015Studia pierwszego stopniaStudia drugiego stopniaStudia trzeciego stopniaSzkoła DoktorskaStudia podyplomoweLista kierunków na studiach pierwszego stopnia:studia stacjonarneEksploatacja mórz i oceanówMikrobiologia stosowanaRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaZarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywnościstudia niestacjonarneMikrobiologia stosowanaRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaLista kierunków na studiach drugiego stopnia:studia stacjonarneMikrobiologia stosowanaMikrobiologia stosowana z uzRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaTechnologia żywności i żywienie człowieka z uzstudia niestacjonarneRybactwoTechnologia żywności i żywienie człowiekaLista dyscyplin naukowych na studiach trzeciego stopnia:studia stacjonarneRybactwoTechnologia żywności i żywieniastudia niestacjonarneRybactwoTechnologia żywności i żywieniaLista kierunków na studiach podyplomowych:studia niestacjonarneŻywienie człowieka - promocja zdrowia